lunes, 21 de julio de 2008

Gegantada '08

Aquest any l'hem tornat a liar !!! Com es costum, el cap de setmana abans de Santes s'organitza la cercavila més multitudinària de la ciutat....de la comarca...i crec que del món !!! I, com no, en Ton i la seva colla hi era per viure-ho en primera persona.

Aquest any, però, amb un nou recorregut, amb un fí de festa més espaiós, al Parc Nou, -potser una mica massa espaiós pel meu gust- però plè com un ou.

(Foto extreta del CapGros)

Un cop arribades les quatre cercaviles al Parc es van fer els balls de gegants, aquest cop interpretats pels grallers i tabalers de la Borsa de Musics de la Coordinadora de Colles Geganteres de Mataró i pels flabiolaires d'en Mn Biscúter i d'en Robafaves.

Un cop acabats tots els actes previstos -exceptuant la tabalada que es va anul.lar a darrera hora per anar fora de temps- va començar la fugida de gegants cap als seus refugis... tot preparant-nos pel tradicional sopar geganter, com de costum al pati de la Residència St. Josep. Després de gairebé 3 hores de cercavila, si més no d'activitat gegantera, reposar el cul sobre una cadira, encara que fos de fusta, és d'agraïr.

Quan la gent normal s'hagués anat a dormir... encara teniem forces per anar-nos a la platja a fer un banyet !! I després de refrescar-nos a fer "botellon", bé, un assortit de begudes i menjar dignes de les millors families.

I al voltant de quarts de tres vam plegar les veles i cap a casa falta gent !!!

Així doncs, donem per finalitzada la temporada gegantera de la colla.....

...o no !!!

Més info al Capgros

No hay comentarios: