lunes, 7 de mayo de 2007

Sant Joan Despí - Ciutat Gegantera 2007


- Quants sou?
- Seixanta...
- SEIXANTA ???!!!!


Doncs, si... això s'escoltava quan preguntaven els de l'organització quants erem...al final vam ser gairebé 60, 56 per ser més exactes, els geganters de la colla que ens vam decidir a anar a Sant Joan Despí a la Ciutat Gegantera.

L'aventura va començar a les 16h de la tarda de dissabte a la porta dels Salesians. Un cop tots reunits, bastant puntuals, per cert, i donades les darreres explicacions, vam començar a passar, GPS en mà, fins a TV3, que va ser el punt de trobada.


Tots juntets (fins el primer semàfor, perquè després cadascú va tirar per on va voler...) vam arribar al nostre destí, a l'hora prevista, a on ens esperava el nostre voluntari, en Vicente. Bé, en Vicente i el seu company Fran...com son les coses... l'any passat, a Montblanc, sense (o gairebé sense voluntari) i aquest any amb dos !!!

Des de l'aparcament dels cotxes fins el lloc de la plantada, potser caminant 10 ó 15 minuts, bé caminant i tocant sense parar la mateixa cançó...





Doncs bé.... arribem...plantem el gegant...i... es posa a PLOURE !!!
Ooooohhh!!! i ara què fem ? Tot eren cares de decepció...Com sol passar en aquests casos, no hi havia cap "plan B" previst.

Gràcies a que el mon geganter encara està plè de bona gent... en Carles, un graller de la Colla de l'Iluro i l'Alarona ens va donar un "xivatasso" d'on ens podiem aixoplugar...sota un cobert d'uns pisos...gràcies, Carles!!!

I allà sota, L'Iluro, l'Alarona, la Lourdes i en Ton amb els seus gegantons, vam fer la seva festa particular, els nostres balls rituals perque parés de ploure... i ho vam aconseguir !!!





Tothom feia xerinola, fins i tot els més petits...


Cap a 2/4 de 9, l'hora prevista del sopar, va parar de ploure. Vam posar els gegants al passeig a on feiem la plantada però protegits en cas que plogués. Al nostre Ton el vam posar sota un balcó amb un "anorak" confeccionat per l'ocasió...




Amb el gegant resguardat de la pluja, tots cap a sopar...i pel camí unes quantes "fotillus".






L'entrada al recinte a on es feia el sopar va ser bastant àgil... ara, per recollir-lo es van formar unes cues de por...!!!





Això encara que semblin les calderes de Pere Botero... son les olles de l'estofat que vàreu menjar de 2n...


...i mentres uns buscaven el sopar els altres jugaven a les taules...



...o passaven fred...


...sempre que et conviden a sopar has de quedar bé i t'ho has de menjar tot... son les normes, no?


Ara ja, amb la panxa plena, només quedava una cosa... la cercavila amb torxes...va estar bé, diferent, algunes estones massa parats, però es comprèn...molta gent, molts gegants i... tot fosc !!!








...i la plantada final al Parc del Mil.lenari... amb la foscor...sempre hi ha temps per una arrambadeta!!!


Doncs, aquí s'acaba la Ciutat Gegantera 2007...esperem que el proper any ho poguem cel.lebrar un altre cop...


Adéu, companys !!!

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Qué be que ens ho passem!!! Som una colla de les millors... Amb ganes i il.lusió es poden fer tantes coses...! Gràcies a tots els membres que d´una manera o altre fan que aquesta colla nostra, continuï endavant! Un petó a tots...

Anónimo dijo...

Va ser molt divertit, eh? Llàstima de la pluja però crec que si tots posem ganes de passar-ho bé, encara que plogui es poden fer moltes coses i si no mira nosaltres...Tots estàvem molt il.lusionats i al final la nostra preocupació va desaparèixer.

Anna dijo...

Sento una enveja sana quan us veig!!!!.
Som una gran colla. Val la pena ser-hi.
Un petónàs per tots.
Anna

Anónimo dijo...

On nem l´any vinent?
Encara hauríem de fer més "remor"
Abraçades a tots els geganters........

Bodeguerochulo.

Anónimo dijo...

Bodeguero....
pongame un cerveza ....