sábado, 12 de mayo de 2007

Festes a Via Europa

Doncs ja hi tornem a ser...!! Es un no parar...!!

Si ho sé m'apunto a una altre colla...!!

Avui a les 8.30h del matí...estem sonats!! i mai millor dit, perque es tractava de despertar al barri de Via Europa a ritme de tabalada.

Els més matiners ja feia estona que estaven fent el cafetó al No s'hi cap, els altres, jo entre ells, hem arribat gairebé a misses dites... però encara quedava temps per un talladet.
Per cert, la coca estava impresionant...especialment a aquelles hores del matí.


Un cop esmorzats, a tocar, que d'això es tractava. Cap a les 9.00h (hora de programa) o 9.20h (hora real), un coet donava el tret de sortida als tabalers de la Colla d'en Carretero i la Colla d'en Ton per començar a despertar al barri.


A veure... us podria explicar la tabalada... però no queda tant bé, es millor escoltar-la, què feieu a aquella hora al llit ?? Com a resum us puc dir que va transcòrrer amb normalitat, vam estar una horeta tocant... un sol que Déu n'hi dó... i després un esmorzar per agafar forces, perquè a la tarda...
TORNEM-HI !!!Sense temps per fer la migdiada, amb el dinar encara a mig empassar, ens tornem a posar en marxa per la cercavila de gegantons.Un cop acabada la cercavila va haver temps perque els menuts fessin activitats: inflables, concurs de dibuix, pallassos...Un cop acabada l'actuació infantil es van fer un taller de gegantons, a on la canalla podia aprendre com es carrega i es porta un gegantó. Aquest taller estava organitzat per la Coordinadora de Colles Geganteres de Mataró i va ser amenitzat musicalment per la magnífica banda musical de..."La Colla d'en Ton"...i vinga !! tornem-hi, que no ha estat res!!!

El que, al principi, anaven a ser un parell o tres de temes, segons fonts de la coordinadora, es va convertir en el repertori sencer de la colla, amb bissos inclossos... jo patia pels grallers... però com que el públic anava animant, fent fotos i demanant més...i nosaltres ens debem al nostre públic... doncs vinga, què vols fer-hi?

Un cop acabat, un relaxant sopar, per acabar la nit, envoltat d'amics, què es pot demanar més.

Què és això...?
Cagontó...!!!
Si fa res que he anat a dormir...!!!
LES MATINADEEEEEES !!!!!!
Vinga amunt, grallers !!!
Comenceu a escalfar l'inxa que aquells no esperen...
Aiaiaiaiaia, que farè tard !!!!A on he fotut la gralla...?
A mira, està aquí...

Això és el que s'escoltava a casa d'alguns grallers abans d'anar cap a les matinades...
Després d'unes dues hores de bufera mantinguda, van arribar al punt de sortida de la cercavila de gegants, a on els hi esperava un bon esmorzar... això si, per tonar a començar a bufar en qüestió de minuts......i mentres uns estaven bufant, els altres es fotien les botes esmorzant...


Cap a les 11 del matí va començar la cercavila de gegants...
Calor? has dit calor? com es nota que no hi eres... vermells com pebrots... uns la cara i els altres els llavis de bufar...jejeje...
Aquí podeu veure una imatge atípica de les cercaviles... tots els músics caminant d'esquenes... ho repetirem més sovint !!


No contents amb tocar i ballar, aquests cop ens va donar per cantar...(encara estic afònic)......i després d'això... encara falta els balls i una tabalada... mare meva, quin cap de setmana !!!

Que aixequi la mà qui no va fer migdiada !?!?!

No sé vosaltres, però jo m'ho vaig passat "teta" !!!

5 comentarios:

Anónimo dijo...

pero bueno, esto ke e lo ke e. Pero si casi no he llegado a mi casa y ya estamos publicados,jajajajjaja
Se llamará afición,
ganas de pasarlo bien,
no se bien lo que es,
pero es lo mejor que nos está pasando, creerlo.
Y a la tarde más ,y a la noche más y mañana más.
Manolo y tu, caminando, como sigas asi no vienes a casa.Muakkkkk pa ti, mi amor.

Quiti

Anónimo dijo...

Ha estat un cap de setmana intens i dur en ocasions; tabalada, trobada capgrossos i gegantons amb cercavila, matinades, una cercavila amb en Ton... però tota la família hem disfrutat de valent. L'Oriol i la Ada han cantat, ballat, jugat amb els seus amics i amigues. L'Oriol fins i tot ha portat en Toni!! Poc a poc aquest jovent va agafant la "Falera Gegantera".
Gràcies a tota la colla per aquests moments tan memorables.

Josep i Mari

Anónimo dijo...

.. y todavia queda mas. Ha sido BESTIAL, y repetiremos.
Somos los mejores

Anónimo dijo...

¡¡Que no decaiga la fiesta¡

Anónimo dijo...

me parto y me troncho,jajajajjajaj