lunes, 21 de mayo de 2007

Festa de la Iris

La plaça dels bous estava envoltada de figures i plena de geganters que es no es van voler perdre la festa de la Iris, encara que alguns d'ells havien estat la tarda anterior també de festa.
Els assaigs previs a la tabalada, donant les darreres directrius als més menuts de la colla......i vinga, que comenci la festa amb una bona tabalada !!!Sense perdre més temps, un cop acabada la tabalada ens disposem a començar la cercavila pels carrers del centre històric de Mataró.
...l'alcalde ens va venir a veure...


Un cop arribats al fi de trajecte, a dins el pati de l'escola Balmes, a on tant hi havia jugat de petit...(per qui no ho sàpiga va ser la meva escola d'EGB...snif, snif, que em poso nostàlgic...)Eeeeeeeeeeeeoooooooooooooooooo...!!!!!!


Bé, tiro cap avall que em deixaran sense picoteo... no vegis com entra una cerveseta fresca amb aquesta suada...Mentrestant, l'Ariadna fa practiques d'equilibri...Bé doncs, això és tot... quina tarda de sofà més bona que ens fotarem !!!!

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Veo que haceis los deberes sin mi... Muy bien asi me gusta .
A pasarlo bien que es lo que toca .
Intentaré no faltar más.

Maquisonia muak muak muak

Anónimo dijo...

Ahhh

Una cosa Hoy es mi santo ... Santa Quiteria, eso pa quien no lo sepa.

muak muak

Anónimo dijo...

Os admiro, por vuestro compromiso.
Gente vosotros, son necesarios.
Adelante ¡

Anónimo dijo...

Ehhhhh ¡¡¡¡¡ Pero, faltaban algunos tocadores de timbal??????
Dónde estaban?????

Anónimo dijo...

Que no hay fotos de vuestra última salida del colegio de los salesians?

Anónimo dijo...

Que levante la mano quien ha dixooo que no hay fotos de la última salida.... Venga yaaa .... si nuestro Jaume nos tien muy bien informados.
A ver quie nlo ha dicho...