lunes, 12 de marzo de 2007

FESTA DEL 6è ANIVERSARI D'EN TON

Doncs, si companys... ahir diumenge 11 de Març el nostre Ton va cel.lebrar el seu 6è Aniversari acompanyat d'altres gegants de la ciutat. Aquest cop el van acompanyar el Sr. Carretero de l'escola el Turó, En Lucius del barri Peramàs-Esmandies, En Joaquim i la Maria del col.legi Cor de Maria, la Lourdes del col.legi M.D. Lourdes i la Iris de l'escola Balmes.

Les colles més matineres ja hi eren a l'escola inclús abans de l'hora prevista, però en qüestió de minuts van arribar la resta i es va fer la plantada.

foto cedida per J.Simon (Cor de Maria)

Què millor que un bon esmorzar per agafar forces abans de començar la rua? ...i, després del pà amb tomàquet amb embotit... una trocet de coca d'aniversari regat per un bon cava de la terra... i el brindis de rigor... per molts anys, Ton!!!!!


Mentre es reposava l'esmorzar i abans de sortir es va fer la presentació del nous gegantons que acompanyaran en Ton a les sortides. Es tracta de la Nora i en Toni, dissenyats i fabricats per en Xavier Castellsaguer i en Bernat Reher, respectivament, un parell de noiets de la colla que, amb molta fal.lera gegantera i ajudats per les seves families han fet realitat el seu somni.



Amb les panxes plenes... que millor que una tabalada per anunciar l'inici de la rua. El mestre Ferran Samper de la colla de la Lourdes ens va deleitar amb una acurada direcció del mundialment conegut tema de "Els Palillos".



Un matí explèndid que va convidar a penjar els abrics i quedar-nos gairebé en samarreta durant tot el recorregut del cercavila. A mig camí, una paradeta a la pça Illa Cristina per reposar i fer uns balls. En aquest punt de la rua ja es començaven a veure regalimar algunes gotetes de suor...







foto cedida per J.Simon (Cor de Maria)


Un cop arribats al final del recorregut, ja dins l'escola, unes claretes en porró i uns refrescos van intentar dissimular uns mica la xafogor del moment.

Mentrestant, es va fer entrega dels recordatoris de la sortida i els agraiments a les colles participants.

Ja només quedava fer el ball de comiat, l'intenció era fer un "Passi-ho bé" però els músics incansables i amb més ganes de gresca que ningú (com es nota que no porten el pès dels gegants) van voler fer uns saltironets tocant "Els set salts" abans de la darrera cançó. En acabar els balls, cap a 2/4 de dues del migdia, es va donar per finalitzada la festa, tot desitjant que el proper any ens ho passem com a mínim tant bé com aquest.
Intentarem fer-ho millor... encara que no prometem res...

Doncs bé, arribat aquest punt només queda agraïr-vos la participació tant a les colles convidades com els geganters de la colla d'en Ton que des de fa dies porten preparant-ho tot perquè estigui a punt. Sense vosaltres no hagués sigut possible passar un dia tant maco com aquest.

Salut i fal.lera gegantera.


Si teniu qualsevol document gràfic del dia feu-m'ho arribar i ho penjarem.

Podeu visitar el blog del Sr. Carretero a on veureu un clip de la festa.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Venga esos comentarios ...
Como puede ser que no digais nada???
con la de cosas que vivimos y pasamos juntos...
Aaaaaahhhh ya se..... estis cogiendo fuerzas para las salidas que tendremos apartir de ya mismo... bueno si es asi ,os perdono. Pero me gustaria ver de vez en cuando algo escrito ... si????
Un besoooo para la colla más mejor que hay en el mundo mundial.